HELL UNLEASHED! Mărește

HELL UNLEASHED!

Nou

Cel mai iute SOS din lume testat vreodata!

More details

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

119,00 Ron

 Este cel mai iute SOS testat vreodata de Warwick University! Este masurat la 5,322,531 unitati Scoville substanta uscata si 2,584,498 unitati Scoville substanta uda.

 Contine: Extract de ardei iute 9 MILIOANE unitatii Scoville, ardei iute Trinidad Scorpion, mango, apa, acid citric si....inca odata extract de ardei iute 13 MILIOANE unitati Scoville

 Continut: sticla 30ml

Utilizati acest sos ca un ingredient alimentar. In niciun caz nu ingerati direct acest sos !!!   

Avertisment privind produsul si raspunderea lansarii acestuia.  

 Sunt de acord si admit ca in schimbul achizitionarii oricarui produs, inclusiv SOSURI IUTI, ULEIURI si PULBERE DE ARDEI IUTE de la WWW.FOARTEIUTE.RO, anumite conditii si promisiuni sunt necesare. Acestea sunt:  

  1. Datorită naturii extrem de iute a unora dintre aceste produse, sunt de acord că acestea vor fi utilizate numai ca un aditiv alimentar. Aceste produse pot provoca accidente grave dacă se consumă direct, ingerate şi / sau aplicate pe piele, ochi, sau orice alte organe corporale.

 2. Oricare dintre aceste produse să fie folosite pe propriul meu risc, şi am înţeles pe deplin potenţialul pericol dacă sunt gestionate în mod necorespunzător.

 3. Dacă voi da acest produs ca un cadou, voi face destinatarul pe deplin conştient de potenţialul pericol dacă este gestionat în mod necorespunzător sau direct consumat.

 4. Nu sunt sub influenta alcoolului, a drogurilor si nimic si nimeni nu imi deterioreaza judecata, şi sunt pe deplin capabil de a lua o decizie corectă cu privire la utilizarea achiziţiilor mele de la www.foarteiute.ro  

  Prin apasarea butonului "ADAUGA IN COS" sunteţi de acord cu condiţiile acestui act de renunţare !!!  

 AM CITIT aceste clauze si SUNT DE ACORD ŞI ACCEPT aceste condiţii: faceţi clic pe butonul "ADAUGA IN COS" pentru a accepta aceste clauze si conditii, si pentru a achizitiona produsul.