WHO DARES BURN "SUSPECT DEVICE 13 MILLION SCOVILLE CHILLI EXTRACT" Mărește

WHO DARES BURN "SUSPECT DEVICE 13 MILLION SCOVILLE CHILLI EXTRACT"

Nou

Extract de capsaicina

More details

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

139,00 Ron

 O grenada cu un capac magnetic pentru a ascunde un flacon "mortal" - exact de capsaicina 13 MILIOANE SCOVILLE!!! Modul de ambalare il face ideal pentru a fi oferit cadou.

Continut: fiola cu 1,8ml exact de capsaicina

 NU INGERATI CONTINUTUL ACESTUI PRODUS!!!

Avertisment privind produsul si raspunderea lansarii acestuia.  

 Sunt de acord si admit ca in schimbul achizitionarii oricarui produs, inclusiv SOSURI IUTI, ULEIURI si PULBERE DE ARDEI IUTE de la WWW.FOARTEIUTE.RO, anumite conditii si promisiuni sunt necesare. Acestea sunt:  

  1. Datorită naturii extrem de iute a unora dintre aceste produse, sunt de acord că acestea vor fi utilizate numai ca un aditiv alimentar. Aceste produse pot provoca accidente grave dacă se consumă direct, ingerate şi / sau aplicate pe piele, ochi, sau orice alte organe corporale.

 2. Oricare dintre aceste produse să fie folosite pe propriul meu risc, şi am înţeles pe deplin potenţialul pericol dacă sunt gestionate în mod necorespunzător.

 3. Dacă voi da acest produs ca un cadou, voi face destinatarul pe deplin conştient de potenţialul pericol dacă este gestionat în mod necorespunzător sau direct consumat.

 4. Nu sunt sub influenta alcoolului, a drogurilor si nimic si nimeni nu imi deterioreaza judecata, şi sunt pe deplin capabil de a lua o decizie corectă cu privire la utilizarea achiziţiilor mele de la www.foarteiute.ro  

  Prin apasarea butonului "ADAUGA IN COS" sunteţi de acord cu condiţiile acestui act de renunţare !!!  

 AM CITIT aceste clauze si SUNT DE ACORD ŞI ACCEPT aceste condiţii: faceţi clic pe butonul "ADAUGA IN COS" pentru a accepta aceste clauze si conditii, si pentru a achizitiona produsul.